Innehåller annonslänkar

Bordslampor – Tips på snygg bordslampa efter statistik och bästsäljare 2022


1. Hemtex inredningstips
  • Heminredning och hemtextil online!
  • Mysiga hem sedan 1973!
  • Huvudkontoret i Borås!
Gå till butik »

Bordslampa har nästan alla någon hemma. Här tipsar vi om snygga bordslampor i olika kategorier. För dig som vill se vilka som säljer bäst just nu och vilka som ofta syns i inredningstidningar och bloggar. Eller för dig som söker en gammal skönhet. Vi tipsar om allt.

Så hur fungerar då min guide om bordslampor?

Genom statistik från ett helt nätverk att sajter inom heminredning och bygg så tar jag fram tips på bordslampor som jag tror just du är ute efter. Om jag inte prickar rätt direkt kan du sortera tipsen genom filter. Till exempel om du är ute efter en bordslampa i guld så kan du bara klicka på den kategorin och då får du fram tips utifrån samma sätt. Det vill säga statistik från över ett decennium där jag helt enkelt ser vad människor gillar vad gäller just bordslampor i detta fall.


Gammal text som ska raderas:

Vad är torrschampo?

Vi har fått många frågor om torrschampo i våran frågelåda och därför tänkte vi i den här guiden skriva om vad torrschampo är och hur du använder det. Då kan vi länka till den här guiden när vi får fler frågor om det bland annat. Torrschampo är som hårspray men som sprayar ut ett pulver 20cm från hårbotten mellan du tvättar håret. Dom flesta vet att man inte bör tvätta håret för ofta och då kan torrschampo vara bra där emellan för att bli av med lite fett i håret helt enkelt. Pulvret suger upp fettet och tar bort dålig lukt. Det finns även torrschampon som ger volym.

Storsäljare Bordslampor just nu

Bordslampa som en fyr är en guide där vi helt enkelt samlar tips på bordslampan som ser ut som en fyr. Ha du tips på sådana lampor så får du väldigt gärna tipsa om dom här nere. Vi vill bygga en blogg om heminredning tillsammans med våra besökare så vi tillsammans kan hjälpas åt att hitta dom bästa inredningsbutikerna bland annat. Här ser du vart våra besökare har köpt sina bordslampan som ser ut dom en fyr.