Innehåller annonslänkar

Inredningstips – 2 snygga vedställ


1. Granit inredningstips
 • Smarta produkter för hela hemmet!
 • Butiker i Sverige + 4 andra länder
 • Naturliga färger och material!
Gå till butik »

Ved, vi älskar ved. Och vi älskar snygga vedställ. Vi har aldrig förstått varför man ska gömma undan veden. Varken inomhus eller utomhus. Okej att man utomhus måste tänka på väder och vind men det kan ju inte vara så att det alltid är bäst på baksidan av huset där så få som möjligt ser veden? Eller inomhus när man gömmer veden i en gammal kista som min morfar alltid gjorde. Nä jag vill ha snygga vedställ som gör att veden syns så bra som möjligt. Och vi klyver all vår ved själva på för att få så snygg ved som möjligt också. Så idag består dagens inredningstips av 2 snygga vedställ. Är du ute efter ett vedställ men ingen av dessa faller dig i smaken kan du titta in min guide vedställ där vi löpande hela tiden försöker bygga världens bästa guide om vedställ. Vi vet, kanske är det lite väl höga mål hehe, men jag känner att vi måste ha höga mål med Inredningstipsaren.se för att sitta varje dag och uppdatera sajten.

Vedställ hög inredningstips 1

Vedställ låg inredningstips 2


5 tankar på “Inredningstips – 2 snygga vedställ”

   • Hej igen!
    Du vidade en bild på ett högt vedställ i smide. Jag undrar vart just det går att köpa? Jag vill ha ett svart stilrent vedställ i smide som är ca 150 cm högt.

    MVH // Anna

    Svara
    • Hej igen Anna, När vi tittade efter så är det tyvärr slutsålt. Men om du klickar på VidaXL i topplistan här ovanför och sedan söker på ”Vedställ rektangulärt 150 cm” så kanske det skulle vara något? 359kr kostar just det i skrivande stund.

     Svara

Lämna en kommentar