Innehåller annonslänkar

Julbelysning – Tips och bästsäljare i år!


1. Granit inredningstips
  • Smarta produkter för hela hemmet!
  • Butiker i Sverige + 4 andra länder
  • Naturliga färger och material!
Gå till butik »

Julbelysning är något jag verkligen ÄLSKAR. I den annars så mörk och ganska så trist årstid så är det så otrolig mysigt att så många använder sig av julbelysning för att lysa upp våran mörka vinter här uppe i norden. I den här guiden går jag genom årets tips på julbelysning och titta in bästsäljare just nu.

1. Lampgallerian
  • Över 8 000 lampor och över 60 välkända varumärken!
  • Butik i Växjö sedan 1999!
  • Skickas snabbt från egna lager!
Gå till butik »

Årets tips på julbelysning är här igen!

Här sammanfattar vi dom mest sålda just nu och försöker självklart även jämföra och hitta dom bästa priserna på dom populäraste. Som vanligt alltså. Den här guiden ska förhoppningsvis ge dig inspiration till hur du vill ha din julbelysning i år. Vad du ska köpa och vad du vill göra själv. Och förhoppningsvis även vart du kan köpa den billigast. Till exempel så vet jag att den populäraste adventsljusstaken som toppar många listor just nu går att köpa för 299kr i jämförelse med ICA MAXI där jag sett att den säljs för 399kr. Så det går alltså att spara pengar genom att jämföra julbelysning som med vad som helst annat.

Topp 3 tips på julbelysning hos Lamp Gallerian

Tips på julbelysning
Här ser du topp 3 tips på julbelysning hos Lamp Gallerian. Tagen direkt från deras försäljningsstatistik alltså.

Det är alltid väldigt intressant att titta igenom försäljningsstatistik för att se trender och se vad som folk vill ha där ute i stugorna. Här har vi alltså en adventsljusstake från markslöjd på första platsen. Gissar och hoppas dom gröna små ringarna åker bort när man fått hem den, hehe. Sen på andra plats så är det utomhusbelysning i form av några lysande fåglar. Den från Konstsmide. Sedan på tredje plats hittar ni min favorit. Ett luciatåg från Star Trading. Du kan titta in lista här. Toppar dom inte när du tittar är det bara söka på dom. Du kan söka på artikel numren. Den första har 704415, plats 2 har 6144-203 och den 3:e har 652-80.

Aesop omdöme, i den här guiden är det fritt fram för alla er besökare att säga vad ni tycker om Aesop. Vill ni veta vad jag tycker så kan ni ta och läsa under Aesop recension istället. Jag har använt Aesop i många år och är ett stort fan av dom. Full poäng på hela konceptet och designen och lite mindre på innehållet men ändå bland det bästa jag provat. Ni kan klicka på länken ovan för att höra exakt vad jag provat, vad jag använde idag och så vidare där.