Innehåller annonslänkar

Väggbord – Tips och bästsäljare just nu!


1. Hemtex inredningstips
  • Heminredning och hemtextil online!
  • Mysiga hem sedan 1973!
  • Huvudkontoret i Borås!
Gå till butik »

Väggbord är väl ändå väldigt underskattat va? Hur snyggt är det inte att ha ett bord som inte nuddar golvet? Jag är besatt av bord som inte nuddar golvet. Så besatt att jag i skrivande stund till och med har ett matbord som inte nuddat marken. Jag gillar att ha ett golv som är lätt att städa. Ett golv som är lätt att se och inte tusen grejer som man måste flytta på bara för att kunna dra dammsugaren ett varm i hemmet. Nä hellre så mycket som möjligt svävande. På väggen det vill säga. Men konstigt nog finns det inte många väggbord. Eller det är sällan en egen kategori ens.

Populäraste väggborden just nu

Många väljer att köpa ur listan över väggbord som säljer bäst just nu. Titta genom listan och titta och se om det stämmer på dig med. Sedan kan du även sortera efter vilka som sålts nyligen eller totalt över året.

Om våran guide Väggbord

Väggbord är inte helt lätt att hitta snygga. Därför skapde vi guiden Väggbord så du kan hitta inspiration till ditt köp. Antingen köper du väggborden som andra köper eller så använder du tipsen enbart som inspo. Vad är det du egentligen vill ha för väggbord? Vad ser du framför dig? Är det något i topplistan över vilka bort som andra köper?